logo

MENY

Nav opener icon
Back arrowKC Academy

Utveckling av Grupp och Ledare UGL

Förbättrad gruppdynamik och ledarskapsförmågor

Kontakta oss

Öka din självinsikt och förbättra din förmåga att leda och samarbeta effektivt i grupper

Portrait image
Landscape image

Om utbildningen

Utveckling av Grupp och Ledare (UGL) är en omfattande utbildning som syftar till att förbättra gruppdynamik och ledarskapsförmågor. Kursen ökar medvetenheten om hur ledare och medarbetare påverkar varandra inom en grupp och hjälper deltagarna att förstå hur grupper fungerar och utvecklas. Genom upplevelsebaserad inlärning tränar deltagarna på aktivt lyssnande, reflektion och att ge och ta emot feedback, vilket ökar deras självinsikt och problemlösningsförmåga. UGL ger även insikt i hur känslor, värderingar och normer påverkar gruppdynamiken och drivkrafterna bakom olika beteenden. Vid kursens slut skapas en individuell utvecklingsplan för att implementera de nya kunskaperna i arbetsvardagen. Detta gör UGL till en värdefull utbildning för ledare, chefer och medarbetare som vill förbättra sitt samarbete och sin effektivitet i grupp

Det här får du:

    Checkmark icon

    Förbättrad självinsikt och problemlösningsförmåga: Genom aktivt lyssnande, reflektion och att ge och ta emot feedback, ökar deltagarna sin förståelse för egna och andras beteenden, vilket förbättrar deras förmåga att lösa problem inom gruppen.

    Checkmark icon

    Förståelse för gruppdynamik: Deltagarna får insikt i hur grupper fungerar och utvecklas, samt lär sig att hantera de utmaningar som kan uppstå i olika faser av gruppens utveckling. Detta inkluderar förståelse för hur känslor, värderingar och normer påverkar gruppen.

     

    Checkmark icon

    Praktiska ledarskapsverktyg: UGL ger deltagarna verktyg för effektivt beslutsfattande, konflikthantering och att kommunicera klart och direkt. Dessa verktyg hjälper ledare att skapa en mer produktiv och harmonisk arbetsmiljö.

    Checkmark icon

    Individuell utvecklingsplan: Vid kursens slut får varje deltagare en individuell utvecklingsplan, vilket gör det möjligt att implementera de nya kunskaperna och färdigheterna direkt i arbetsvardagen. Detta främjar kontinuerlig personlig och professionell utveckling​​​​​​​

Har du frågor eller behöver du hjälp? Kontakta oss idag.

Skicka meddelande

Eller ring oss direkt på

070 560 03 24
Contact person's image
Monica Capotondi

Kontaktperson

Contact person's email
Contact person's phone number

Fler av våra coaching- & utvecklingsprogram

Få gratis tips inom karriär- och ledarutveckling, hälsa och arbetsmiljö och mycket mer.

Vill du bli inspirerad!

Vi hjälper dig att komma igång!

Kontakta oss för rådgivning

Kontakt

info@kc-group.se073 514 56 42

Sankt Eriksplan 7 113 20 Stockholm

LinkedIn