logo

MENY

Nav opener icon
Back arrowKarriärutveckling

Diplomerad karriärcoach för coacher

Utbildningen är för dig som arbetar med coaching eller likande och för dig som är ICF Coach så erhålls 9 RD poäng och 20 CCE.

Utvecklas inom karriärutveckling erbjuder dig verktyg och metoder som systematiskt vägleder klienter i att hitta sysselsättning, karriärväxling, hantera karriärdilemman och förändringar

Portrait image
Landscape image

Om utbildningen

Vår utbildning för diplomerade karriärcoacher riktar sig till erfarna coacher som vill fördjupa sina kunskaper inom karriärutveckling och erbjuda professionell vägledning till sina klienter. Kursen ger dig de verktyg och färdigheter som krävs för att effektivt stötta individer genom deras karriärresor, med fokus på personlig och professionell utveckling.

Kunskap om ICF och de etiska riktlinjer:

Förstå hur International Coach Federation (ICF) etiska riktlinjer integreras i karriärcoaching för att säkerställa professionell och etisk praxis.

Baskunskaper inom Rekryterings- och Ansökningsprocesser:

Få en grundläggande förståelse för rekryterings- och ansökningsprocesser för att bättre kunna stödja dina klienter i deras jobbsökning.

 

Det här får du:

    Checkmark icon

    Utökad kompetens inom karriärplanering: Du kommer att utveckla avancerade färdigheter för att hjälpa klienter med deras karriärutveckling, inklusive karriärväxling, hantering av karriärdilemman och förändringar inom yrkeslivet

    Checkmark icon

    En omfattande verktygslåda för karriärcoaching: Få tillgång till en mängd praktiska verktyg och metoder, baserade på Newstartmodellen, för att effektivt kunna stödja och vägleda dina klienter genom deras karriärresor.

    Checkmark icon

    Djupare självinsikt och personlig utveckling: Genom självinventering och reflektion kommer du att få en bättre förståelse för dina egna styrkor och utvecklingsområden, vilket stärker din förmåga att coacha andra.

    Checkmark icon

    Identifiering av hinder och begränsande övertygelser: Lär dig att se och hantera hinder, begränsande övertygelser och andra utmaningar som klienter kan möta.

Har du frågor eller behöver du hjälp? Kontakta oss idag.

Skicka meddelande

Eller ring oss direkt på

070 560 03 24

Fler av våra coaching- & utvecklingsprogram

Få gratis tips inom karriär- och ledarutveckling, hälsa och arbetsmiljö och mycket mer.

Vill du bli inspirerad!

Vi hjälper dig att komma igång!

Kontakta oss för rådgivning

Kontakt

info@kc-group.se073 514 56 42

Sankt Eriksplan 7 113 20 Stockholm

LinkedIn