logo

MENY

Nav opener icon
Back arrowKarriärutveckling

Omställning

Våra erfarna coacher hjälper till att skapa strategier som bygger på möjligheter och gör övergången smidig för alla

Kontakta oss

Vi är specialiserade på att coacha och stötta ledare genom organisatoriska omställningsprocesser och vi erbjuder strategisk rådgivning

Portrait image
Landscape image

Om tjänsten

Vi är specialiserade på att coacha och stötta ledare genom organisatoriska omställningsprocesser. Vi erbjuder strategisk rådgivning genom våra erfarna coacher som själva har lett omställningar. Tillsammans med dig som ledare skapar vi tydliga kommunikationsplaner för att säkerställa en smidig och effektiv förändring, vilket bidrar till ett starkare varumärke genom transparens och engagemang. 

Vi stöttar dig som ledare att förbereda och genomföra omställningar, vilket visar på ett ansvarsfullt ledarskap och förstärker organisationens trovärdighet. Våra kunskaper inom förändringsledning och stresshantering rustar dig som ledare med de verktyg och färdigheter du behöver för att navigera osäkerhet och upprätthålla välbefinnande. Detta bidrar till att behålla en positiv arbetsmiljö och stärker varumärkets image som en ansvarsfull och omtänksam arbetsgivare. 

Vi hjälper även till med personalhantering och outplacement-tjänster, vilket underlättar vid uppsägningar och omplaceringar. Vi skapar behovsanpassad karriärcoachning och program för de berörda medarbetarna, vilket visar på omtanke och stöd, och därmed stärker employer brand ytterligare. 

Dessutom fokuserar vi på hälsa och välbefinnande för att hjälpa ledare och medarbetare att hantera stress och upprätthålla en god balans under förändringsprocessen. Detta förstärker organisationens rykte som en hälsomedveten och ansvarsfull arbetsgivare. Tillsammans ser vi till att både du som ledare och alla medarbetare känner sig stöttade och motiverade under hela omställningen, vilket bidrar till ett positivt och starkt varumärke. 

Kontinuerlig feedback och regelbunden utvärdering är integrerade delar av vår process för att anpassa och justera strategier vid behov, vilket säkerställer att vi alltid är i linje med organisationens mål och förstärker dess varumärke genom hela förändringsresan. 

Det här får du:

    Checkmark icon

    Personlig coachning: Våra erfarna coacher erbjuder individuell coachning för att stötta ledare i att utveckla deras ledarskapsfärdigheter och stärka deras förmåga att leda genom förändring.

    Checkmark icon

    Strategisk rådgivning för smidiga övergångar: Våra erfarna coacher utvecklar strategier som maximerar möjligheterna och säkerställer att övergången blir smidig för alla berörda parter.

    Checkmark icon

    Stresshanteringsverktyg: Vi förser ledare och medarbetare med effektiva tekniker och strategier för att hantera stress, vilket bidrar till att upprätthålla produktivitet och välmående under förändringar.

    Checkmark icon

    Workshops och seminarier: Vi anordnar interaktiva workshops och seminarier som fokuserar på förändringsledning och stresshantering, vilket hjälper hela teamet att anpassa sig och samarbeta effektivt under omställningsperioder.

Har du frågor eller behöver du hjälp? Kontakta oss idag.

Skicka meddelande

Eller ring oss direkt på

070 560 03 24

Fler av våra coaching- & utvecklingsprogram

Få gratis tips inom karriär- och ledarutveckling, hälsa och arbetsmiljö och mycket mer.

Vill du bli inspirerad!

Vi hjälper dig att komma igång!

Kontakta oss för rådgivning

Kontakt

info@kc-group.se073 514 56 42

Sankt Eriksplan 7 113 20 Stockholm

LinkedIn