logo

MENY

Nav opener icon
Back arrowKarriärutveckling

Utbildningar - Diplomerad karriärcoach

Utbildningarna ger dig utökad kompetens inom karriärplanering

Kontakta oss

Utbildningen riktar sig till dig som vill utvecklas inom karriärutveckling för att vägleda klienter i att hitta sysselsättning, karriärväxling, hantera karriärdilemman och förändringar inom yrkeslivet.

Portrait image
Landscape image

Om våra utbildningar

Vi har färdiga utbildningar för olika yrkesinriktningar och vi skapar även behovsanpassade utbildningar. Kontakta oss så skapar vi ett upplägg som passar er grupp och inriktning.

Vi utbildar främst digitalt men erbjuder även kurser som är hybridlösningar för de som önskar på förfrågan.    

Utbildningarna är upplagd i 5 moduler som vardera är 3 timmar. 

Diplomerad Karriärcoach – Studie & Karriärvägledare

Målgrupp: Handledare, rådgivare och coacher inom studie- och karriärutveckling

Om utbildningen: Denna utbildning riktar sig till handledare, rådgivare och coacher som vill vägleda studenter i att hitta rätt sysselsättning, utbildning, yrkesval och strategier för att bygga sitt eget varumärke.

Du får en gedigen verktygslåda och metodik inom karriärcoaching och självinventering, baserad på Newstartmodellen som leder studenten/klienten – Inåt, Utåt och Framåt.

Utökad kompetens inom karriärplanering, personlig och professionell utveckling. Verktyg och metodik för effektiv vägledning.

Diplomerad Karriärcoach – Jobbcoach, HR & Rådgivare

Målgrupp: Jobbcoacher, HR-professionella och rådgivare

Om utbildningen: Denna kurs är designad för jobbcoacher, HR-professionella och rådgivare som vill utveckla sina färdigheter inom karriärutveckling. Utbildningen ger dig en omfattande verktygslåda och metodik inom karriärcoaching och självinventering, baserad på Newstartmodellen.

Du kommer även få specialiserad kompetensutveckling, färdigheter för att hantera karriärväxlingar och dilemman samt kunskap om ICFs etiska riktlinjer inom karriärcoaching

Diplomerad Karriärcoach – Coacher

Målgrupp: Erfarna coacher

Om utbildningen: Utbildningen riktar sig till erfarna coacher som vill specialisera sig på att vägleda klienter i att hitta sysselsättning, karriärväxling och hantera karriärdilemman. För ICF-certifierade coacher ger kursen 9 RD-poäng och 20 CCE-poäng.

Utbildningen ger utökad kompetens inom karriärplanering, verktygslåda och metodik inom karriärcoaching. Du får djupare självinsikt för att identifiera styrkor och utvecklingsområden och färdigheter för att hantera olika situationer och svåra samtal

 

KC Academy

Se våra utbildningar

Eller ring oss direkt på

076 899 22 67

Det här får du:

    Checkmark icon

    Utökad kompetens inom karriärplanering: Du kommer att utveckla avancerade färdigheter för att hjälpa klienter med deras karriärutveckling, inklusive karriärväxling och hantering av yrkeslivets utmaningar.

    Checkmark icon

    En omfattande verktygslåda för karriärcoaching: Få tillgång till en mängd praktiska verktyg och metoder, baserade på Newstartmodellen, för att effektivt kunna stödja och vägleda dina klienter genom deras karriärresor.

    Checkmark icon

    Djupare självinsikt och personlig utveckling: Genom självinventering och reflektion kommer du att få en bättre förståelse för dina egna styrkor och utvecklingsområden, vilket stärker din förmåga att coacha andra.

    Checkmark icon

    Diplomering som erkänner din nya expertis: Efter avslutad kurs får du en diplomering som bevis på din ökade kompetens och kunskap inom karriärcoaching, vilket ökar ditt professionella anseende och karriärmöjligheter.

Har du frågor eller behöver du hjälp? Kontakta oss idag.

Skicka meddelande

Eller ring oss direkt på

070 560 03 24

Kommande utbildningar, program och förelsningar

4-29

februari-april

86 dagar | Digitalt

Diplomerad karriärcoach

14 900 SEK

ex moms (per person)

Läs mer och boka

Få platser kvar

Fler av våra coaching- & utvecklingsprogram

Få gratis tips inom karriär- och ledarutveckling, hälsa och arbetsmiljö och mycket mer.

Vill du bli inspirerad!

Vi hjälper dig att komma igång!

Kontakta oss för rådgivning

Kontakt

info@kc-group.se073 514 56 42

Sankt Eriksplan 7 113 20 Stockholm

LinkedIn