logo
Nav opener icon

Bygg en yrkesstolthet inom er organisation

Webinariet fokuserar på att bygga upp yrkesstolthet inom företag och organisationer samt hur man kan förbättra den strategiska kompetensutvecklingen för att både behålla och stärka medarbetare.

nyhet

2024.04.08

Webinariet fokuserar på att bygga upp yrkesstolthet inom företag och organisationer samt hur man kan förbättra den strategiska kompetensutvecklingen för att både behålla och stärka medarbetare.

Under webinariet kommer Sanna Wiker och Elisabeth Sandberg Adriansson att presentera olika verktyg och strategier för att öka yrkesstoltheten både hos individerna och i organisationen som helhet.

Deras breda erfarenhet och expertis inom beteendevetenskap, ledarskap och arbetsmiljöarbete utgör en solid grund för att utforska ämnet och erbjuda praktiska insikter för dig som deltagare.

Sanna Wiker arbetar som beteendestrateg och drivs av att skapa meningsfulla relationer, upprätthålla funktionella samarbeten och att hantera konflikter konstruktivt. Hon har en mångfacetterad bakgrund inom kommunikation, beteendevetenskap samt medicin. Sanna har även specialistkunskaper i medicin och omvårdnad som har gett henne kunskap från livets extremer från olika delar av världen. Hon har stor erfarenhet från psykiskt utmanande arbetsmiljöer både nationellt och internationellt, och specialiserat sig på hantering av stress och förändringsarbete.

 

Elisabeth Sandberg Adriansson har en gedigen erfarenhet inom ledarskap för sektorn hälsa, vård och omsorg och har en djupgående förståelse för de utmaningar och möjligheter som finns inom offentlig sektor. Hon har ett stort engagemang för att utveckla
ledarskapsförmåga och teamdynamik och har ett starkt fokus på att förbättra arbetsmiljön genom att främja arbetsglädje och motivation. I sitt arbete betonar Elisabeth vikten av att integrera det systematiska kvalitets- och arbetsmiljöarbetet i verksamheten, vilket gör henne till en värdefull drivkraft                                      för hållbar förbättring.

Anmälan: event@kc-group.se

Plats: Klicka in i denna Teams – länk

När: 26 april, kl 08.30-09.10 (drop-in från kl 8:15)

Prenumerera på
vårt nyhetsbrev!

Vi hjälper dig att komma igång!

Kontakta ossButton arrow

Postadress

Birkagatan 16 A

113 39 Stockholm

Besöksadress

Sankt Eriksplan 7

113 20 Stockholm

Socialt