logo
Nav opener icon

Kostnadsfritt frukostseminarium – Introduktion till coaching

Välkommen till en inspirerande morgon som handlar om coaching! Vårt frukostseminarium erbjuder dig ett tillfälle att utforska världen av coaching och upptäcka dess transformerande kraft. Morgonen är skapad för dig som vill bli coach och för dig som vill utveckla ditt ledarskap.

nyhet

2024.04.16

Coaching är en interaktiv och målinriktad process där en coach/ledare arbetar med klient/medarbetare för att bidra till personlig/professionell utveckling mot specifika mål.

Det handlar om att stödja och guida klienten/medarbetaren genom att lyssna, ställa öppna frågor, ge feedback och erbjuda verktyg och strategier för att klienten/medarbetaren ska nå önskade resultat.

Du kommer under morgonen få smaka på några konkreta och användbara verktyg som du har direkt nytta av i din vardag – både på jobbet och på hemmaplan

Tider och innehåll

7:45 – 8:15: Frukost och mingel

8:15-8:45: Presentation av coachningsmetoden; Att lyssna, att fråga och att processleda.

8:45-9:20: Prova på olika övningar

9:20-9:30: Information om kommande coachutbildningar

9:30: Avslutning

Vi kommer finnas kvar 30 minuter efter seminariet för ytterligare frågor.

Plats: Sankt Eriksplan 7, 113 20 Stockholm

Tid: 7.45-9.30

Pris: Kostnadsfritt

Anmälan: i intresseanmälan nedan eller kontakta magnus@kc-group.se, mobil 070 995 05 84

Om våra lärare

Lars Sjödin PCC Coach med över 20 års erfarenhet som utbildare och konsult för individer, grupper och organisationer. Hans expertis är ledarskapsutveckling och coaching. Lars har även tränat några av Sveriges främsta idrottsledare och utövare inom prestationspsykologi och ledarskap.

Magnus Quensel PCC Coach, entreprenör, matematiker, beteendevetare som rest jorden runt. Magnus har en mycket stark förankring i positiv psykologi, Flow och den mentala träningen som finns inom mindfullness. Magnus har verkat och jobbat inom och med flera ledningsgrupper.

 

 

Prenumerera på
vårt nyhetsbrev!

Vi hjälper dig att komma igång!

Kontakta ossButton arrow

Postadress

Birkagatan 16 A

113 39 Stockholm

Besöksadress

Sankt Eriksplan 7

113 20 Stockholm

Socialt