logo
Nav opener icon

Individuell coaching

Coaching syftar till att främja, identifiera och utveckla personliga, yrkesmässiga eller affärsmässiga mål, samt att utveckla och genomföra en strategi eller plan för att uppnå målen. Det är en kreativ process som inspirerar individer, grupper och team att maximera sin potential.

nyhet

2023.12.10

Vår individuella coaching sätter fokus på just dig och dina personliga mål. I denna samarbetsrelation fungerar din coach som din partner och är dedikerad till att guida dig mot dina önskade mål.

Coaching är en målinriktad och framåtsträvande process som har som syfte att stärka dig både som ledare och individ.

Vad du kan förvänta dig av coaching individuell

Utforska och få Insikter: Tillsammans med din coach kommer du att utforska dina utmaningar och mål, vilket ger dig djupare insikter om dig själv och din ledarroll.

Beslutsfattande: Genom reflektion och dialog hjälper din coach dig att fatta välgrundade beslut som stöder din personliga och professionella utveckling.

Åtgärder: Coaching handlar inte bara om att prata; det handlar också om att agera. Din coach kommer att stödja dig i att ta konkreta steg mot dina mål.

Målsättning: Tillsammans med din coach identifierar du mål och utvecklingsområden som är relevanta för ditt ledarskap och din prestation.

Personlig Utveckling: Coaching syftar till att stärka din personliga och professionella utveckling och att hjälpa dig att nå din fulla potential.

Coachens Roll är att arbeta nära dig och fungerar som ett stöd genom din ledarskapsresa. Tillsammans skapar ni strategier och handlingsplaner som är utformade så att du ska kunna förbättra ditt ledarskap och nå dina mål.

Prenumerera på
vårt nyhetsbrev!

Vi hjälper dig att komma igång!

Kontakta ossButton arrow

Postadress

Birkagatan 16 A

113 39 Stockholm

Besöksadress

Sankt Eriksplan 7

113 20 Stockholm

Socialt